Leveringsvoorwaarden

Aan de ontwikkeling van alle softwareprogramma’s en het tolerantieanalyse spreadsheet van Vink System Design & Analysis is veel zorg besteed. De programma’s en het spreadsheet zijn uitgebreid getest en de kans op bugs is klein. Desondanks kunnen er onverhoopt toch nog bugs aan het licht komen. Updates om eventuele bugs op te lossen, zijn daarom gratis.

Ruilen of teruggeven van programma’s of spreadsheets die gekocht zijn, is niet mogelijk. De reden hiervan? Het is niet te controleren of de software of het spreadsheet werkelijk verwijderd is en niet meer gebruikt wordt.

Heb je belangstelling voor FlexBeam Pro? Je kunt het programma uitgebreid testen met FlexBeam Lite, de gratis versie van het programma. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je een licentie aanschaft.

De eigendomsrechten van deze site en alle op deze site te downloaden spreadsheets, software en documentatie berusten bij Vink System Design & Analysis.

Je mag de inhoud van deze website en/of de spreadsheets, software en documentatie niet op internet plaatsen of aanbieden, of op andere wijze verspreiden of vermenigvuldigen zonder voorafgaande nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Vink System Design & Analysis.

Vink System Design & Analysis (Jaap Vink) staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17199525.